söndag 30 november 2008

1:a advent och skyltsöndag!

Lite har vi i alla fall fått gjort här i helgen; adventsstakarna och julstjärnorna har kommit upp i fönstren och lyser så fint! Tråkigt bara att all snön nästan regnat bort nu. I går bakade jag och barnen lussebullar, närmare bestämt 101 st blev det!
Vid lunchtid, efter lussebullsfika, bar det av mot grannstaden och skyltsöndag. Visserligen var det skyltsöndag här också, men det är alltid roligare att åka dit det finns lite mer affärer att kolla i, här är det ganska dött på den fronten. Tråkigt nog regnade det lika mycket i H-sand som här! Så i strilande ösregn parkerade vi bilen och gick mot Åhléns. Det finns mycket fint julpynt på Åhléns, synd bara att det var så urplockat... fast egentligen behöver jag inget mer pynt, men ändå ;)



´
Det var otroligt lite folk ute på stan, men det berodde väl på det ihållande regnet. Vanligtvis brukar det vara runt 15 minus när det är skyltsöndag, men inte idag inte! Hoppas bara att det blir lite kallare nu så att det kommer lite mer snö, det blir ju mycket mysigare då!

Inga kommentarer: