fredag 2 januari 2009

Skåprensning!




Ja, så var jul och nyår över då. Jag hade tänkt städa ut julen, men fick lite dåligt samvete då jag tittade på granen, och såg att den skjutit nya ljusgröna skott. Granstackaren tyckte att det blivit vår! Ja, ja den får väl hänga med ett litet tag till då... jag har inte hjärta att kasta ut den från stugvärmen till -17 grader, som det är ute nu!


När nu julen inte blev utstädad, var det lika bra att börja rensa ur skåpen i köket. Tänk att det får plats så mycket saker i så små skåp! När jag rensade ur skåpet ovanför kylskåpet så hittade jag jättesöta små snapsglas i nysilver, som fortfarande låg kvar i sin kartong, helt oanvända! Lite silverputs och dom kommer att bli så blanka o fina!




3 kommentarer:

helenesskolsida sa...

Har också funderat på att städa ut julen men vill nog behålla den ett tag till. Är inte heller redo för att ta hand om alla granbarr som kommer på köpet ;-)

Ang. din fråga om vilken färg jag använder. Nu använde jag en lackfärg från Byggmax, Alpina. Den är spädbar med vatten enl. baksidetexten så då borde den vara vattenlöslig.

Kram/Heléne

Karin Berg sa...

vi brukar ha alla julstjärnor och lampor kvar tills det blir ljusare ute. Det är så mysigt med lamporna. I år har vi inte haft ngn gran dock eftersom vi inte var hemma över julen.

kvinnan med koftan sa...

vilka fina "snapsglas". vill oxå ha!